Too many requests

Hillerød 1

Hillerød 1

Familien var meget i tvivl om, hvorvidt de skulle rive det slidte og trætte 60´er hus ned og bygge et nyt, eller om de skulle bevare og renovere. Beslutningen blev at renovere huset, da det ville give dem et mere interessant hus med flere arkitektoniske kvaliteter til de samme penge, og det var også en mere bæredygtig løsning.

Renoveringen tog udgangspunkt i de materiale- og farveholdninger, som huset er født med, men med et lidt mere moderne tvist. De gule, glaserede teglklinker på gulvet blev bevaret, og stilen underbygget med flere andre farverige fliser til at komplimentere.

Husejeren er meget glad for akvariefisk, og er desuden udlært sushikok, så fisk og japansk arkitektur blev grundstenene i projektet. Det store akvarie blev tænkt ind som en del af arkitekturen som et element, man møder som det første, når man træder ind i huset. 

Med den gennemgribende renovering fik det trætte 60´er hus et helt nyt liv og kan forhåbentlig få lov at leve mange år endnu.

 

Fotos: Christina Kayser O.