TEGNESTUEN

Nanna Bering

Tegnestuen har eksisteret siden januar 2006 og er drevet af arkitekt m.a.a. Nanna Bering sammen med arkitekt og bygningskonstruktør Henrik Lindegaard Bering. Vores baggrund er adskillge års erfaring som medarbejdere på anerkendte tegnestuer såvel i Danmark som i udlandet.

Vi sætter en stor ære i at udvikle vores projekter, så de er bæredygtige, både hvad angår energi og arkitektur. Helhed og sammenhæng er også begreber, vi arbejder meget med. De omfatter ansvaret for det aftryk, vi sætter på vores omgivelser og miljø. De er også udtryk for, at vi meget gerne vil bære projektet igennem fra start til slut, fra skitse til færdigt byggeri. Derigennem mener vi, at vores kunder får det bedste resultat.

Tegnestuen er medlem af Danske Ark og er dækket af deres godkendte ansvarsforsikring.

Nanna Bering

Nanna har taget afgangseksamen ved Kunstakademiets Arkitektskole i 1998. Undervejs i studiet har hun gennemført et uddannelsesophold på École d’Architecture des Beaux-Arts i Paris og haft praktikophold på tegnestue S´PACE ligeledes i Paris. Efter uddannelsen har hun arbejdet på forskellige tegnestuer i Danmark med områder inden for butiksindretning, boliger, erhvervsbyggeri og medicinalbyggeri.

Henrik Lindegaard Bering

Henrik har en baggrund som bygningskonstruktør og har taget afgangseksamen ved Kunstakademiets Arkitektskole i 1999. Henrik har haft ansættelse på flere store tegnestuer i Danmark og har beskæftiget sig med forskelligartede projekter lige fra lufthavne til børnehaver. Han har specialiseret sig i bygherrerådgivning.

   

SAMARBEJDSPARTNERE

 
 

Ingeniør

Okholm ApS beskæftiger sig hovedsageligt med rådgivning og projektering i forbindelse med husbygningsopgaver for såvel offentlige som private bygherrer inden for specialerne bærende konstruktioner og VVS-installationer.
www.okholm-aps.dk

 

Byggesagkyndig

Thunbo Consult ApS har mere end 40 års erfaring med planlægning, udarbejdelse, gennemførelse og styring af byggerier samt anlægsopgaver med private og offentlige bygherrer.
www.thunboconsult.dk

 

Håndværkere og entreprenører

Vi har et bredt netværk af dygtige, engagerede håndværkere og entreprenører inden for alle faggrupper.