Loading...

Hellerup 1

Hellerup 1

Den klassiske Hellerupvilla trængte til en kærlig hånd, og med familiens 5 sammenbragte og fælles børn var der behov for flere børneværelser. Løsningen blev at grave kælderen ud og skabe nogle store, lyse værelser med god rumhøjde til de teenagebørn, som kun bor i huset på ½ tid. Med indtænkning af nye, tekniske løsninger blev der sikret et godt og tørt indeklima i kælderen.

Huset gennemgik derudover en grundig renovering både ude og inde, hvor der blev værnet om alle de originale detaljer som stuk, brændeovn, udestue og gesimsbånd. Derudover blev der skabt et stort køkken-alrum, hvor hele familien kan samles, med den lange bænk som det perfekte mødested.

Om sommeren kan den nye træterrasse og trappe foran udestuen bruges som et ekstra opholdsrum

Til huset hører også en tidligere garage og portnerbolig, som blev indrettet til særskilt arbejds-, gæste- og teenagerum.

 

Fotos: Christina Kayser O.