This domain is pending renewal or has expired. Please contact the domain provider with questions.

Asger Ryg

Anneks på Fanø

Anneks på Fanø

Da sommerhuset gik i arv til næste generation, blev der behov for mere plads. Løsningen blev et anneks med tilhørende udhus. Det oprindelige sommerhus er opført i en fordybning i klitterne for at få læ om huset. Det nye anneks måtte derimod gerne placeres højt i landskabet med udsigt til vandet og klitlandskabet. Trods sin beskedne størrelse på bare 15 m2 + 10 m2 udhus er der blevet plads til 4 sovepladser inkl. hems og et lille toilet.

 

 

Buresø

Buresø

Huset er et nyt sommerhus på ca. 150 m2 beliggende i et skovbryn, og udsigten til skoven og de høje træer var derfor vigtig for indretningen og husets formsprog, ligesom det også var vigtigt at bevare nogle af de oprindelige træer på grunden.

Køkkenet er husets hjerte og kan åbnes med store foldedøre mod både nord og syd og nærmest fungere som et udekøkken. Det er samtidig det som binder værelsesfløj og opholdsfløj sammen. Mellemrummene mellem bygningskroppene giver mulighed for mange opholdskroge udenfor, både som overdækket terrasse og som åbne rum med kig til skoven. I forlængelse af badeværelset er der indtænkt en udebruser med direkte adgang fra badeværelset. I kælderen er der plads til både vinkælder, vaskekælder og teknikrum, og huset er forberedt til at kunne bruges som helårsbeboelse.

 

Fotos: Christina Kayser O.

 

 

Virum 8


Virum 8

Familien havde brug for mere plads og et ønske om, at familiens fire store børn kunne få deres egen afdeling. De ønskede samtidig en åben planløsning, hvor alle kunne samles. Grunden ligger op ad grønne områder, så der blev skabt gode kig til både haven og skoven. Den skrånende grund gav samtidig mulighed for forskudte niveauer mellem børneafdelingen, voksen- og fællesområdet.

Energi og miljø

Huset er bygget til at overholde 2015-energikrav. Det har jordvarmeanlæg, solceller på taget og genvindingsanlæg. Der er lagt vægt på holdbare, naturlige materialer.

Fotos: Christina Kayser O.

Danske Bolig arkitekter har udgivet en artikel om projektet, der kan læses i linket herunder.

Danske Bolig Arkitekter: Maison grand danois

Solrød strand


Solrød strand

Husets ejere havde gennem flere år ønsket at give deres 1960’er-hus et nyt og moderne udtryk.

De mange udlandsrejser havde givet inspiration til og ønsker om en mere lys og åben planløsning med integration af haverummet. Poolen blev husets hjerte. Den skaber stemning både ude og inde hele året rundt, og den nye loggia giver mulighed for at bruge terrassen omkring poolen en stor del af året.

Nærum 1

Totalombygning af enfamiliehus i Nærum

Efter familien havde købt huset, ændrede planerne sig fra at være en mere traditionel renovering til at blive en total ombygning og modernisering af den oprindelige villa fra 50´erne. Der opføres en tilbygning, som skal rumme et stort køkken / alrum i stueetagen og et tilsvarende master bedroom på 1. salen, og samtidig bliver huset efterisoleret og pudset og får nyt ståltag. Alt i alt bliver huset forvandlet til en moderne familiebolig anno 2022.

Huset forventes færdigt i 2023.