This domain is pending renewal or has expired. Please contact the domain provider with questions.

Tilbygning

Holte 5

Holte 5

Den klassiske 1970’er-villa trængte til en kærlig hånd og en god energirenovering, da de nye ejere overtog huset.

Huset fik en mindre tilbygning, og der blev samtidig revet vægge ned og skabt nogle store, lyse rum. Den oprindelige stil med de gule murstensfacader og built-up tag er bevaret, men huset har fået et mere moderne udtryk med de sorte vinduer og den sorte zinkbeklædning på sternkanten. De nye, store foldedøre giver god kontakt mellem opholdsrummet og haven.

 

Holte 2

Holte 2
Vinder af idéPrisen

Ombygning af villa i Holte vinder den nystiftede arkitekturpris IdéPrisen fra Danske BoligArkitekter.

Med en udvidelse af huset på blot 7m2 blev der skabt en helt ny indretning med et nyt køkken som husets omdrejningspunkt.
Orienteringen mod haven og dagslyset var en vigtig faktor i indretningen, som blandt andet også omfattede renovering af to badeværelser og facade.

 

Virum 7

Virum 7

Rækkehuset i Virum blev udvidet med en stue, der ligger som et lille træskrin i baghaven.

Der blev etableret et stort ovenlys i det eksisterende tag – til at kaste dagslys ind i det bagvedliggende soveværelse. Den nye terrasse har indbygget højbed og brede trappetrin, som giver mulighed for ophold.

Fotos: Christina Kayser O.

Danske Bolig arkitekter har udgivet en artikel om projektet, der kan læses i linket herunder.

Danske Bolig Arkitekter: Rækkehus fik funktionel tilbygning i træ