Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Holte 8

Holte 8

Den ældre Johan Christensen villa trængte til en gennemgribende istandsættelse, da de nye ejere overtog huset. Der var dog enighed om at bevare eller genskabe mange af de fine detaljer som f.eks. den indbyggede pejs, de murede facader og sorte træpartier og ikke mindst de store glaspartier til den skønne have.

For at få skabt den ideelle planløsning skulle børneværelserne være større, og der måtte bygges en smule til i den ene ende af huset for at få en større stue. Der skulle også skabes en bedre sammenhæng mellem køkken og spiseplads, og for at understrege spisebordet som husets samlingspunkt, blev der etableret et stort ovenlys til at kaste lys ned over rummet.

Huset blev samtidig energirenoveret, så det i dag fremstår som en moderne og tidssvarende bolig, men med mange af de oprindelige arkitektoniske ideer bevaret.