Buresø

Buresø

Huset er et nyt sommerhus på ca. 150 m2 beliggende i et skovbryn, og udsigten til skoven og de høje træer var derfor vigtig for indretningen og husets formsprog, ligesom det også var vigtigt at bevare nogle af de oprindelige træer på grunden.

Køkkenet er husets hjerte og kan åbnes med store foldedøre mod både nord og syd og nærmest fungere som et udekøkken. Det er samtidig det som binder værelsesfløj og opholdsfløj sammen. Mellemrummene mellem bygningskroppene giver mulighed for mange opholdskroge udenfor, både som overdækket terrasse og som åbne rum med kig til skoven. I forlængelse af badeværelset er der indtænkt en udebruser med direkte adgang fra badeværelset. I kælderen er der plads til både vinkælder, vaskekælder og teknikrum, og huset er forberedt til at kunne bruges som helårsbeboelse.